Complex rezidential Waldturmm

Pentru impermeabilizarea complexului residential Waldturmm din Sibiu a fost ales Sistemul Penetron Admix

În octombrie 2017 au început lucrările pentru proiectul, unic în Sibiu, Waldturm.
Waldturm este construit la doar câteva minute de Shopping City Sibiu
Noul complex rezidential, construit la cele mai înalte standarde, cu un design deosebit, cu o suprafață desfășurată de aproximativ 365 metri pătrați cuprinzând 22 de apartamente de lux, balcoane extrem de generoase, terase imense, parcare subterană (17 locuri), acces lift și cu piscină amplasată la ultimul nivel.

Pentru a oferi în continuare cele mai sigure și eficiente solutii inovative de protectie si durabilitate pentru construcții Gruenwald Immobilien a ales să folosească sistemul Penetron Admix . Capacitatea materialelor Penetron de protecție , autoreparare fisuri, rezistență la îngheț dezgheț, anticoroziv sunt avantajele care au determinat alegerea solutiei.

Penetron Admix reacționează cu umiditatea betonului proaspăt și cu produsele secundare hidratarii cimentului pentru a menține suprafețele uscate. Astfel betonul devine etanșat permanent împotriva penetrării apei sau a lichidelor provenite din orice direcție. Betonul este de asemenea protejat împotriva deteriorării datorate condițiilor meteo.

Penetron Admix este rezistent la presiune hidrostatica extrema atat pe suprafata pozitiva sau negativa a dalei de beton, devine parte integranta si permanenta a structurilor din beton tratate, rezistenta ridicata la atac chimic permite betonului să respire si este prietenos cu mediul,conform standardelor,fiind utilizat la cladirile verzi ,în care este necesara certificarea Leed.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU IMPERMEABILIZAREA COMPLEXULUI REZIDENTIAL

PENETRON ADMIX – Impermeabilizare și protecție totală  A fost adăugat în amestecul de beton în timpul dozării (aprox 228 mc) pentru:

  • hidroizolație și impermeabilizare a radierului, placii de baza, elevatie, planseu superior parcare subterana si placa de baza parcare supraterana
  • etanșare perimetru subsol, rosturi constructive

BANDĂ SW-45 Rapid tip A –Cordon bentonitic expandabil în contact cu apă, bariera contra apei.
Folosit la hidroizolarea totală a zonei de contact dintre radier și diafragme (aprox 225 ml)

Turnare , etansare, protectie radier
(cu PENETRON ADMIX)

Etanșare elevatie radier
(cu BANDA SW 45 A)

Etanșare acoperiș planșeu
(cu PENETRON ADMIX)